Huisregels

 1. Mobiel bellen is uitsluitend toegestaan in de door de eigenaar of instructeur aangewezen plek. Niet bellen in de sportzalen dus.
 2. Het gebruik van een (sport)handdoek tijdens het sporten is verplicht, evenals alle (gratis) lockers.
 3. In de oefenruimte gebruikt u schone, niet buiten gedragen sportschoenen. U kunt niet op blote voeten, op sokken of op slippers sporten.
 4. Het dragen van kleding is verplicht. Dat wil zeggen: Het is niet toegestaan om met ontbloot boven of onderlichaam te trainen.
 5. redenen van uw en onze hygiëne en veiligheid is het niet toegestaan om – tijdens het sporten – buitenkleding noch petten, sjaals en elke vorm te dragen Nota bene; deze huisregels gelden uitsluitend op het moment dat u actief sport of zich tussen de toestellen bevindt. Op elk ander moment is iedereen vrij binnen Sportstudio Edwin Coerdes het door haar of hem gewenste kledingstuk te dragen.
 6. Roken, alcohol en het gebruik van drugs of steroïden zijn niet toegestaan binnen Sportstudio Edwin Coerdes
 7. Etenswaren kunnen uitsluitend worden genuttigd in de daarvoor aanwezige ruimte.
 8. Het is onze sportcode na het gebruik losse onderdelen en gewichten op de daarvoor bestemde plek terug te leggen. Na het gebruik van uw toestel of oefenbanken verwachten wij dat u deze weer schoonmaakt. Er zijn hiervoor voldoende voorzieningen getroffen.
 9. Het is niet toegestaan glaswerk naar de oefenruimten mee te nemen.
 10. U kunt (helaas) geen huisdieren meenemen.
 11. Aanwijzingen en instructies omtrent veiligheid en hygiëne, gegeven door het personeel van Sportstudio Edwin Coerdes, dienen ten alle tijden te worden opgevolgd.
 12. In de sportruimte dient men zich te gedragen. Dat wil zeggen: geen luide geluiden maken, overmatig zweet met eigen handdoek verwijderen, de toestellen netjes en conform de aanwijzingen van het personeel te gebruiken en respect te hebben voor de mede sporter.
 13. Het bezet houden van het apparatuur zonder hier gebruik van te maken is niet toegestaan.